Поліція Миколаївщини отримала вісім сучасних службових автомобілів

clock
14.01.2022 12:52

Автопарк поліції Миколаївської області поповнився новими "Peugeot 301", "Renault Megane" та "Toyota Corolla". Транспортні засоби отримали 5 підрозділів поліції.

Сьогодні, 14 січня, начальник Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України Сергій Кобець разом з очільником обласного главку поліції Сергієм Шайхетом вручили керівникам поліцейських підрозділів ключі від службових авто.

"Кожного дня ви виконуєте надскладні завдання. Люди довіряють вам свою безпеку, а ваша задача – зберегти і захистити. Сподіваюсь, що нові автомобілі допоможуть ще якісніше надавати поліцейські послуги", – зазначив Сергій Кобець.

Для ефективного та якісного виконання завдань, оперативного реагування на повідомлення громадян за сприяння Нацполіції України, 8 транспортних засобів передали Миколаївському та Вознесенському районним управлінням, Первомайському та Баштанському районним відділам поліції та управлінню превентивної діяльності обласного главку.

"Нові автомобілі - це суттєва допомога нашим територіальним підрозділам і запорука для громадян вчасної допомоги, адже поліцейський транспорт, що укомплектований усім необхідним, у повсякденній роботі — один із головних засобів, що забезпечує своєчасне прибуття на виклик", - наголосив Сергій Шайхет.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Схожі матеріали