Контраст
Шрифт

Херсонські поліцейські дістали 82-річного чоловіка з автівки, яка з’їхала в замерзлий магістральний канал

clock
22.01.2022 14:46

Сьогодні, 22 січня, під час патрулювання території Новотроїцької територіальної громади на автодорозі поблизу с. Подове поліцейські групи швидкого реагування місцевого відділення поліції Денис Дімін та Олександр Мартинюк побачили автомобіль, який з’їхав у Каховський магістральний канал. В транспортному засобі перебував літній чоловік, який не міг відчинити дверцята та відстебнути ремінь безпеки.

Поліцейські викликали «швидку» і одразу кинулися на допомогу. Денис відкрив двері автівки та за допомогою запальнички перепалив і розірвав ремінь безпеки, звільнивши потерпілого з пастки. У цей час до порятунку долучилися й небайдужі місцеві мешканці, які проїжджали поруч та зупинились, аби допомогти правоохоронцям. Далі інспектори поліції разом із громадянами почали витягати чоловіка з води на берег.

Карета швидкої допомоги доставила 82-річного чоловіка до лікарні.  У медзакладі лікарі встановили, що літній водій був у небезпеці, адже в нього піднявся тиск, а також чоловіку загрожувало переохолодження. Тож спільними діями поліцейських та небайдужих громадян вдалося врятувати йому життя.

Дякуємо інспекторам за рішучість, кмітливість і сумлінне виконання службових обов’язків. Так тримати!

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Схожі матеріали
Діяльність