Контраст
Шрифт

В Україні ДСНС розгорнуло 989 Пунктів Незламності

clock
25.11.2022 19:35

Станом на сьогодні Державна служба з надзвичайних ситуацій розгорнула 989 Пунктів Незламності, які цілодобово функціонують для тимчасового перебування громадян, з яких: 754 стаціонарних пункти на базі пожежно-рятувальних частин; 230 мобільних пунктів на базі наметів та 5 мобільних пунктів на базі транспортних засобів.

Всього з початку функціонування Пунктів надано допомогу понад 34 600 особам, з них в мобільних пунктах на базі наметів  - близько 30 300 особам.

Протягом минулої доби у Пунктах надано допомогу 20 600 особам, з них в наметах - понад 16 200 особам.

Нагадуємо, шо в таких Пунктах Незламності, незважаючи на відключення електроенергії, передбачається наявність тепла, води, освітлення, мобільного зв’язку, інтернету, живлення для мобільних пристроїв, місця для відпочинку, аптечки, забезпечення для мам і дітей.

Комплектування та функціонування Пунктів Незламності здійснюється з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

На спеціальному сайті – nezlamnist.gov.ua, – розміщено мапу таких пунктів по всій країні. Вона постійно оновлюється. 

Рекомендуємо вже зараз записати адреси найближчих Пунктів Незламності на випадок аварійного відключення зв’язку чи електроенергії.

ДСНС України

Схожі матеріали
Діяльність