Сервісний центр МВС почав надавати послуги у Балаклії на Харківщині

clock
02.12.2022 17:40

Сьогодні, 2 грудня, відновив роботу дев’ятий сервісний центр МВС у деокупованій Харківській області. Це переміщений сервісний центр МВС № 6346 із Куп’янська, де через постійні обстріли наразі неможливо поновити роботу. 

«Незважаючи на воєнний стан, забезпечення наших громадян усіма адміністративними послугами – це першочергове завдання сервісних центрів МВС. Завдяки злагодженій співпраці з військовою адміністрацією ми змогли перемістити сервісний центр МВС № 6346 із Куп’янська до Балаклії. Тут ми відкрили нове стаціонарне приміщення і обладнали його всім необхідним для того, аби громадяни могли скористатися будь-якою наявною державною послугою», – зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

На відкриття завітали начальник Балаклійської міської військової адміністрації Віталій Карабанов та керівник Харківського НДЕКЦ Ігор Давиденко.

«Відновлення роботи, забезпечення доступності та якості надання адміністративних послуг – це ще один крок до Перемоги. Працюємо над поновленням всіх наших послуг. Відкриваємо нові стаціонарні сервісні центри МВС на Харківщині, або організовуємо виїзди мобільних сервісних центрів МВС. Усе виключно за погодженням із військовими адміністраціями і зважаючи на безпекову складову»,– зазначив начальник регіонального сервісного центру МВС Дмитро Крейнер.

Громадяни можуть завітати до комфортного приміщення сервісного центру МВС та отримувати якісні державні сервіси за адресою: площа Казмірука, 11. Графік роботи: вівторок-п’ятниця – 8:00-17:00, субота – 8:00-15:45.

У приміщенні сервісного центру МВС працюють троє адміністраторів. Наші працівники скучили за відвідувачами і готові надавати всі наявні послуги. Телефон для довідок: (098) 514-84-25.

Сервісний центр МВС № 6346 надає послуги з реєстрації, перереєстрації транспортних засобів, з відновлення свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, можна скласти теоретичний та практичний іспити, відновити втрачене чи обміняти наявне посвідчення водія, отримати свідоцтво про допуск водія чи транспортного засобу до перевезення небезпечних вантажів.

Уже в 23 областях України сервісні центри МВС надають якісні державні послуги. Із 162 сервісних центрів МВС повноцінно поновили роботу 145 сервісних центрів МВС. У Харківській області з 10 сервісних центрів МВС, що працювали до повномасштабного вторгнення рф, дев’ять уже повноцінно відновили роботу.

Головний сервісний центр МВС України

Схожі матеріали