Контраст
Шрифт

Протягом минулої доби поліцейські Харківщини забезпечили оперативне реагування на 1415 заяв та повідомлень громадян

clock
24.11.2022 11:55

Ворог продовжує застосовувати ракети та ствольну артилерію проти мирного населення, в області тривають щоденні обстріли прикордонних громад. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали більше 6 фактів руйнувань помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1412 транспортних засобів. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 62 особи.

Поліцейськими виявлено 3 факти керування водіями транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, щодо порушників складено адміністративні протоколи за ст. 130 КУпАП.

Тривають роботи по обстеженню та розмінуванню населених пунктів. Працівниками вибухотехнічної служби Національної поліції України з початку деокупаційних заходів обстежено територію загальною площею близько 1926,4 га. Вилучено 26 388 вибухонебезпечних предметів, знищено – 4349.

Слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. З початку деокупаційних заходів зареєстровано 3193 воєнних злочини, з яких найбільше за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) – 2806, за ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України – 329 та інші.

Національна поліція України

Схожі матеріали
Діяльність