Поліція Луганщини протягом минулої доби опрацювала 43 повідомлення громадян

clock
23.11.2022 18:40

Надійшло 12 повідомлень за фактами пошкодження або руйнування квартир та приватних будинків, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф, міст Сєвєродонецьк та Попасна. 

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 341 КК України (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд), за фактом захоплення окупаційними військами рф приміщень та майна 8 структурних підрозділів державного підприємства на території Щастинського та Сєвєродонецького районів відкриті кримінальні провадження за ст. 438 КК України (Порушення законів та звичаїв війни).

Також зареєстровано повідомлення за фактом мародерства. Невідомі скоїли крадіжку телевізора, ком’ютерів та іншого майна з квартири у м. Сєвєродонецьк. 

Поліцейські встановлюють місцезнаходження 10 громадян, з якими рідні втратили зв'язок. 

Надійшло 3 повідомлення мешканців м. Сєвєродонецьк та смт Троїцьке про те, що до їх помешкань незаконно проникли та проживають військові окупаційних військ. У м. Сватове до будинку заявниці проникли та проживають  невідомі.

Також надійшло повідомлення мешканця м. Лисичанськ про те, що  представники окупаційної влади самовільно провели заселення невідомих осіб до його квартири.

Поліцейськими виявлено 15 осіб, які підозрюються у причетності до нзф та співпрацюють з російськими окупаційними військами. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 260 КК України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

Національна поліція України

Схожі матеріали