Контраст
Шрифт

Поліцейські Херсонщини підтримують дітей на деокупованих територіях

clock
25.11.2022 10:00

Працівники Бериславського районного відділу поліції вирішили допомогти діткам у звільнених від російської навали населених пунктах. 

Через тривалу окупацію, масові факти мародерства та постійні обстріли з боку російської армії жителі деокупованих сіл потребують продуктів, теплого одягу, питної води, будівельних матеріалів для відновлення осель, опалювальних матерів для обігріву, ліків та багато іншого. Люди виживають завдяки гуманітарній допомозі з усієї України та підтримці міжнародних партнерів. Особливо важко нині дітям, які через війну перебувають у постійному стресі, не мають найнеобхіднішого, адже магазини в селі зруйновані обстрілами, а батьки отримують лише базові продукти харчування.

Щоб підтримати малечу в нещодавно звільнених населених пунктах, працівники поліції приїхали до них з солодкими подарунками. Правоохоронці поспілкувалися з дітлахами, потиснули їм руки й нагадали про заходи особистої безпеки. Звісно, це не вирішує усіх проблем, проте поліцейські хоч на якийсь час підняли дітям настрій та викликали посмішки на їх обличчях. 

Національна поліція України

Схожі матеріали
Діяльність