Контраст
Шрифт

Поліцейські вручили подяку хлопцю, який власноруч виготовляє флікери

clock
25.11.2022 16:05

Поліцейські Головного управління Національної поліції в Закарпатській області зустрілися з юним ужгородцем, який виготовляє світловідбиваючі брелоки, браслети та різноманітні флікери. 

Поліцейські Закарпаття зустрілися з 18-річним ужгородцем, який власною працею допомагає місцевим мешканцям та гостям міста залишатися помітними на дорогах, а тим самим вносить свій вклад у допомогу поліцейським, які дбають про безпеку на дорогах.

Мова йде про Михайла Йолича. Хлопець власноруч щоденно виготовляє для ужгородських пішоходів флікери, світловідбиваючі брелоки, браслети та інші вироби. Разом із рідними, Михайло спочатку проектує, а потім збирає підготовлені деталі в єдиний виріб, який стає своєрідним «оберегом» пішохода.

За таку потрібну працю і своєрідну допомогу поліцейським краю співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області передали Михайлові Йоличу особливу подяку – від імені керівника поліції регіону – генерала поліції третього рангу Ярослава Колесника.

«Є дуже гарний вислів про те, що в темряві добре видно світлих людей. Ці слова якнайкраще підходять Михайлові. Він у прямому і в переносному значенні не дає людям загубитися в темряві. У час тривалих відключень освітлення на місцевих дорогах кожен флікер – це «маячок» для безпеки життя і здоров’я пішохода. Без сумніву можна сказати, що Михайло – помічник поліцейських, і ми вдячні йому за приклад відданості, працьовитості та незламності попри будь-які життєві труднощі», – зауважив Ярослав Колесник.

Окрім подяки, на Михайла чекав ще один сюрприз. Поліцейські влаштували для юнака екскурсію Кінологічним центром поліції Закарпаття. Кінологи із задоволенням розповіли Михайлові про свою діяльність, особливості виховання своїх чотирилапих помічників, цікаві історії, пов’язані з особливостями характерів та звичок собак. А вівчарки вправно демонстрували гостеві свої вміння у пошуках заборонених предметів та затримання умовного злочинця.

Національна поліція України

Схожі матеріали
Діяльність