На Хмельниччині віддали шану міністру внутрішніх справ України Денису Монастирському

clock
23.01.2023 17:20

У Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова вшанували пам’ять Дениса Монастирського, який 18 січня загинув у авіакатастрофі у м. Бровари під час виконання службових обов’язків.

У вшануванні пам’яті взяли участь заступник міністра внутрішніх справ МВС України Богдан Драп’ятий, виконувач обов’язків державного секретаря МВС України Інна Ящук, перший заступник голови Нацполіції Михайло Кузнєцов, колектив Хмельницького університету та інші посадовці МВС України.

Колектив Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова висловив слова співчуття представникам МВС та рідним і близьким загиблих. Присутні схили голови у скорботі, аби вшанувати пам’ять видатного випускника – Дениса Монастирського. 

Загибель  міністра внутрішніх справ України – непоправна втрата та надзвичайний біль не тільки для держави, а й академічної родини Університету. Відтак найближчим часом на засіданні Вченої Ради буде розглянуто питання про те, як увічнити пам'ять Дениса Монастирського у навчальному закладі.

Довідково: у 2002 році Денис Монастирський з відзнакою закінчив Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова, де у подальшому – у період з 2005 по 2016 роки, викладав на кафедрі теорії та історії держави і права. Загалом пропрацював викладачем понад 10 років. У 2009 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук, темою його дослідження була «Стабільність закону: поняття, сутність та фактори забезпечення». 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали