Контраст
Шрифт

На Миколаївщині працівники ДСНС проводять інформаційно-просвітницьку роботу серед місцевого населення

clock
25.11.2022 12:42

Після майже восьми місяців окупації м. Снігурівка та найближчі населені пункти повертаються до звичного життя. Тож співробітники 24 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області перейшли до свого режиму роботи, а інспекторський склад Баштанського районного відділу систематично проводить інформаційно-просвітницьку роботу серед місцевого населення.

Фахівці ДСНС відвідали житловий масив та роздали  мешканцям друкований Інформаційний вісник МВС України. Також рятувальники поспілкувались із жителями на тему правил безпеки життєдіяльності. Нагадали причини виникнення пожеж, особливо в осінньо-зимовий період.

Гортаючи сторінки вісника МВС, працівники ДСНС торкнулись питань протимінної безпеки та звернули увагу на те, що з нього можна дізнатись про шляхи вирішення соціально-побутових проблем.

Також надзвичайники довели до відома містян інформацію стосовно номерів екстрених служб на випадок виникнення пожежі або надзвичайної ситуації в умовах відсутності стаціонарної телефонії, точки доступу до супутникового зв'язку, з яких можна викликати рятувальників, медиків чи поліцейських.

ДСНС України

Схожі матеріали
Діяльність