Голова ДСНС відзначив рятувальників донецького та дніпропетровського гарнізонів

clock
09.12.2022 19:10

Під час робочої поїздки у Дніпрі очільник ДСНС Сергій Крук проінспектував роботу підрозділів, які залучаються до ліквідації наслідків ведення бойових дій та забезпечення життєдіяльності населених пунктів Дніпропетровської та Донецької областей. 

Керівник Служби ознайомився з роботою Пунктів незламності. Так, силами дніпропетровського гарнізону ДСНС тільки в обласному центрі розгорнуто 10 пунктів, що забезпечені генераторами та зв’язком для потреб населення. З початку функціонування вони прийняли вже більш ніж 3 тис. людей.

У рамках візиту Сергій Крук вручив також рятувальникам відзнаки Міністерства внутрішніх справ України та відомчі нагороди. Серед нагороджених, зокрема, рятувальники Головного управління ДСНС у Донецькій області, які виконують завдання за призначенням у містах Бахмут, Курахове, Торецьк, Покровськ, Костянтинівка, а також рятувальники Нікополя, Марганця Дніпропетровської області, котрі працюють в умовах постійних обстрілів з боку окупантів. Їм, окрім відзнак, керівництво передало також генератори та обладнання.

Звертаючись до особового складу, голова ДСНС підкреслив, що важливою умовою ефективної роботи підрозділів є необхідність берегти один одного, а також достатня технічна підтримка та соціально-побутове благополуччя. 

У спілкуванні із рятувальниками були також визначені нагальні питання, які потребують вирішення для посилення спроможностей Служби у реагуванні на виклики сьогодення.

ДСНС України

Схожі матеріали