Контраст
Шрифт

Делегація ДСНС України відвідала Республіку Польща в рамках спільного проєкту з навчання дітей правилам безпеки

clock
10.12.2022 08:41

У період з 6 по 9 грудня представники Головних управлінь ДСНС України у Львівській, Рівненській та Волинській областей з робочим візитом відвідали Республіку Польща. Даний візит відбувся в рамках проєкту «Підтримка соціальної профілактики в Україні через розвиток освіти для безпеки дітей та молоді з використанням навчальних класів».

Представники делегації ДСНС України взяли участь у виїзному семінарі в рамках Міжнародної конференції «Технологічні, технічні та стратегічні інновації в рятувальній справі».Також відбувся обмін досвідом із проведення занять з дітьми та молоддю з використанням «класів безпеки». Учасники обговорили технічні питання щодо дизайну цих навчальних класів. Крім того, в рамках цих обговорень, польські колеги організували показові заняття для майбутніх інструкторів.

На завершення відбулась робоча зустріч з ректором Головної школи пожежної служби, під час якої учасники обговорили поточний стан соціальної профілактики в Україні та способи і методи її проведення в умовах військових дій.

ДСНС України 

Схожі матеріали
Діяльність