Контраст
Шрифт

Нацгвардійці привезли в Херсон 10 тонн гуманітарного вантажу

clock
07.01.2023 10:25

Бійці Національної гвардії України 6 січня доставили гуманітарну допомогу від благодійників з Нідерландів, які передали набори зі смаколиками та розфарбовками для дітей, картоплю, консерви й одяг для мешканців міста Херсон.

“Було забезпечено доставку гуманітарного вантажу від християнського благодійного фонду Нідерландів, який складається з близько 10 тонн різноманітної продукції. Це і одяг, це і продукти, це і подарункові набори для дітей та мешканців міста", — зазначив гвардієць Віктор Голумбівський.

Волонтерка Ганна приймала гуманітарну допомогу. Жінка каже, що пакунки відрізняються від тих, які проходили раніше.

Гуманітарні вантажі в Херсон везуть з різних країн світу, що допомагає жителям міста, яке щоденно обстрілюють російські війська, говорить очільниця Херсонської міської військово-цивільної адміністрації Галина Лугова.

“Волонтерський рух шалено працює. Йде і медична допомога, харчові набори, гігієнічні. Велика кількість генераторів надходить, зараз обладнуємо укриття, бомбосховища. Свічки, ліхтарики, теплий одяг, ковдри, питна вода — все це дуже необхідне, нам допомагають”, — розповіла посадовиця.

Такий самий гуманітарний вантаж представники Національної гвардії України доставили й в громади Миколаївської області. 

Національна гвардія України

Схожі матеріали
Діяльність