Контраст
Шрифт

У святкові дні поліція посилить профілактичні заходи

clock
29.12.2021 18:52

Належна організація дорожнього руху, контроль за утриманням дорожньої мережі, забезпечення супроводу організованих груп дітей та допомога водіям у випадку ускладнення погодних умов – це ті питання, на які звернув увагу голова Нацполіції Ігор Клименко під час відеоселекторної наради.

Глава відомства наголосив, що упродовж минулої доби у зв’язку із погіршенням погодних умов обмежувався рух для проїзду великовагового транспорту на ділянках автодоріг Запорізької, Кіровоградської та Миколаївської областей.

«Складні погодні умови очікуються і надалі. Зокрема  значні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу, на дорогах – ожеледиця. Такі погодні умови можуть спричинити ускладнення руху транспорту, тож ми повинні оперативно реагувати і належно організовувати роботу», - сказав Ігор Клименко.

Відтак глава відомства наголосив на належній взаємодії з органами місцевого самоврядування, дорожніми і комунальними організаціями та підрозділами ДСНС для надання необхідної допомоги учасникам дорожнього руху.

Особливу увагу голова Нацполіції звернув на виявлення та недопущення фактів керування транспортними засобами водіями  у  стані алкогольного сп’яніння, а також наголосив на забезпеченні супроводу організованих груп дітей.

«Тож у святкові дні ми повинні посилено стежити за безпекою дорожнього руху, адже всі профілактичні заходи спрямовані на недопущення дорожньо-транспортних пригод та попередження травмування і загибелі людей», - підсумував Ігор Клименко.

Управління комунікації

Національної поліції України
 
 

Схожі матеріали
Діяльність